Bagean Mobil Disesuaikan dening produsen metalurgi bubuk

Katrangan singkat:

Iki ana hubungane karo bidang metalurgi bubuk khusus, amarga kapadhetan, porositas, bahan lan metode perawatan panas saka gear metalurgi bubuk langsung mengaruhi kekerasan lan kekuatan. materi, hardness.Heat cara perawatan umum umume kalebu carburizing quenching, carbonitriding, quenching frekuensi dhuwur, quenching frekuensi kurang, quenching lenga, etc.Proses quenching stabil lan qualified tansah atose perawatan panas stabil.


Detail Produk

Kekuwatan perusahaan

Tag produk

Parts MobilAmarga kinerja sing unggul lan biaya bahan metalurgi bubuk sing murah, bagean metalurgi bubuk digunakake luwih akeh ing mobil, kalebu bagean penyerap kejut, pandhuan, piston lan kursi tutup sing kurang ing sasis mobil; Sistem rem duwe sensor ABS, brake pad lan sapiturute; Pump bagean utamané pump bahan bakar, pump lenga lan pump transmisi ing bagean tombol; Engine wis conduit, ring jog, connecting rod, prewangan jog, komponen tombol saka variable valve timing system (VVT) lan exhaust support pipe, etc.The transmisi wis hub sinkron lan pigura pindah planet lan bagean liyane.

I. Pangembangan bagean mobil metalurgi bubuk

Kanthi perkembangan industri mobil China kanthi cepet, pasar onderdil mobil uga nduweni tren sing cepet. Ing taun 2015, produksi mobil China tekan 24.5033 yuta unit, peringkat pisanan ing donya.Industri manufaktur komponen mobil China entuk revenue dodolan 3,23 triliun yuan, munggah babagan 10 persen saka taun pungkasan. Ing tangan liyane, sawise entri China menyang organisasi perdagangan donya, ora mung mbentuk pesawat lengkap industri mobil manca kayata sarwa dumadi, lan ing pesenan gedhe domestik bagean metallurgy bubuk, saben produk, lan perusahaan tuan rumah manca nandur modal ing negara kita, kanggo mbentuk set lengkap produk metalurgi bubuk nyedhiyakake lokalisasi permintaan sing akeh, panjaluk kanggo ngembangake perusahaan metalurgi bubuk ing China wis nggawa kesempatan langka.

Saka titik tampilan saka Nilai output dodolan bagean mobil metallurgy bubuk, Nilai output dodolan tambah saka 876,21 yuta yuan ing 2006 kanggo 367,826 yuta yuan ing 2015, karo tingkat wutah taunan senyawa 17,28%, lan maintained gaya terus-terusan wutah kanthi cepet. , lan panjaluk pasar bagean mobil metalurgi bubuk tetep tuwuh kanthi cepet.

Kontrol kekerasan produk metalurgi bubuk umum sajrone perawatan panas

Kapadhetan bubuk atomisasi umum (kalebu baja karbon lan baja paduan tembaga-karbon) luwih saka 6,9, lan kekerasan quenching bisa dikontrol ing sekitar HRC30.

Umumé, Kapadhetan bubuk pra-paduan (bubuk AB) ngluwihi 6,95, lan atose quenching bisa dikontrol watara HRC35.

Wêdakakêna prealloyed dhuwur kanthi kapadhetan luwih saka 6,95 lan kekerasan quenching dikontrol ing HRC40.

Produk metalurgi bubuk sing digawe saka bahan ing ndhuwur duwe kapadhetan lan materi sing stabil, lan kekerasan sawise perawatan panas nyukupi syarat sing cocog, saengga kekuatan tarik lan kekuatan tekan bakal tekan puncak sing luwih apik.

Apa kekerasan perawatan panas saka metalurgi bubuk bisa tekan 45 baja? Mesthi sampeyan bisa!

Nanging, amarga Kapadhetan produk PM ora dhuwur tinimbang baja No. saka metalurgi bubuk utawa perawatan panas frekuensi dhuwur ngluwihi HRC45 bakal nggawe produk metalurgi bubuk brittle amarga quenching dhuwur, asil ing kekuatan produk metalurgi bubuk.

Sabanjure, kita bakal mbandhingake gear pembentuk P / M karo gear hobbing machined.

1. Tingkat panggunaan materi sing dhuwur, nganti luwih saka 95%

2. Ora utawa mung nglereni sethitik dibutuhake

3. Konsistensi dimensi apik saka bagean, stabilitas apik lan presisi dhuwur.

4. Perbandingan kekuatan: produsen metalurgi bubuk profesional wis ngoptimalake desain cetakan metalurgi bubuk, lan kekuatan tarik lan kekuatan compressive gear sing diprodhuksi cedhak karo gear hobbing.Contone, gearbox gearbox mobil kanthi transmisi dhuwur kakiyatan uga wêdakakêna metallurgy gear.Katon, bubuk metallurgy gear praktis lan ekstensif.

5. Powder pressing molding nggunakake cetakan cetakan, bisa gawé teknologi hobbing nglereni liyane ora bisa gawé wangun Komplek.

6. Amarga cocok kanggo produksi massal, efisiensi produksi dhuwur lan biaya luwih murah tinimbang nglereni.

7. Cocog kanggo produksi massal, supaya regane pancen kompetitif.

345

微信图片_20220711211939微信图片_20210603095500微信图片_20210603095507


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 123412微信图片_20210603095500微信图片_20210603095507

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita