Nepangaken kita.

Produk Unggulan

Ningbo xuanyi machinery co., LTD.Spesialisasi ing metalurgi bubuk luwih saka 10 taun, khusus ing produksi wesi, struktur mekanik baja tahan karat kanthi kinerja dhuwur, presisi dhuwur, gangguan kurang, bagean struktural, gear, rotor pompa minyak, penyerap kejut lan bagean liyane produksi perusahaan.

maca liyane
  • 16142200238850523

kabar paling anyar

Proses persiapan sing aman kanggo nyuda atmosfer metalurgi bubuk wiji
0509 / 22

Proses persiapan sing aman kanggo ...

Siji, pambuka Perusahaan metalurgi bubuk asring kudu nggunakake hidrogen minangka gas proses nyuda nalika sintering benda kerja.Nanging, trad ...

Proses persiapan sing aman kanggo nyuda atmosfer ...

dening admin ing 22-09-05
Siji, pambuka Perusahaan metalurgi bubuk asring kudu nggunakake hidrogen minangka gas proses nyuda nalika sintering benda kerja.Nanging, trad ...

bantalan metalurgi bubuk

dening admin ing 22-08-31
Amarga metalurgi bubuk yaiku proses recrystallization bubuk logam sing dibentuk ing suhu dhuwur, ora ana proses rolling, ora ana aliran serat logam ...

Kongres Dunia PM2022 lan Pameran Bubuk ...

dening admin ing 21-12-27
PM2022 World Congress and Exhibition on Powder Metallurgy bakal dianakake ing Lyon Convention Center (LCC), Lyon, Prancis, wiwit 9 nganti 13 Oktober 202...

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita